søndag den 5. april 2009

Skoven, Indelukket & Bikerz













Påskeferien nærmer sig hastigt! Var en tur i skoven med min hund, Joey, hvor vi faldt over en stribe "sjove" motiver. Udskæringen i træet har jeg intet med at gøre - og direkte adspurgt benægtede Lone tilsvarende, at det var noget, hun havde været involveret i ... ;o) Desuden lidt fotos fra SIlkeborg Vandværk, Jorn Museet, Østre Badeanstalt.
Er du interesseret i motorcykler, så afsluttes disse fotos med nogle indtryk fra Hjejlekioskens åbning, hvor ca. 1.500 motorcykler deltog her i Silkeborg, den 5. april - sørg for at være der næste år!!!









































































En herlig søndag: Hjejlekiosken skulle officielt åbnes, hvilket de seneste år har betydet en sand strøm af motorcykler til byen - det jyske svar på Bakkens åbning. Dette år var bestemt ingen undtagelse, og jeg hørte nævnt fra politiet, at der formentlig var 1.300-1.500 deltagere! Jeg kørte sammen med en nøje udvalgt skare af medlemmerne af "Why-MC-8", og vi havde en herlig dag. Håber bestemt at der bliver flere ture med dem. Fællesturen var bestemt en stor oplevelse - alle vejkryds blev holdt åbne for motorcykler, hvilket flere steder betød ventetider på mere end 30 minutter for biler... Imponerende at være en del af en "kæmpe-slange" af motorcykler så langt øjet rakte! En super dag med masser af "sparken dæk" og fede motorcykler!










































































































































Kim i havneområdet, hvor han overvejer om BMW'en nu skal udskiftes med en Suzuki 1800???

Ingen kommentarer: